HELIA-D PROFESSIONAL

A sikeres lakossági szereplés és a fejlesztői tapasztalatok alapján 2011 év végén kezdtük meg az új professzionális termékcsalád kifejlesztését. A Helia-D Professional a szépségápolás új dimenzióját tárja Ön elé a Tradíció és Innováció jegyében, felhasználva a múlt tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak elismert vívmányait.

Törekszünk a bevált saját hatóanyagaink - például a  kukoricafellevél, a napraforgószár, a tokaji aszú, a pándi meggy és a szatmári szilva kivonat - illetve a legmodernebb fejlesztések eredményeinek ötvözésére, mimt például az alma-,  az argán-, a fekete nadálytő és nunatak őssejt, a hyaluronsav, a tengeri kollagén, a tarafa kivonat, vagy a poliszacharidok. A termékek egy nagy munkaigényű, professzionális termékekre szakosodott manufaktúrában készülnek Veszprémben.

Közel 100 termékünkkel igyekszünk a kozmetikai kezelések minden fázisára hatékony megoldást nyújtani. Termékeink sokrétűen variálhatóak, minden termékcsalád kompatibilis egymással, a kezelések ezáltal személyre szabhatóak, a bőr típusának és állapotának megfelelően. Az ajánlott kezeléseken túl a variációk száma végtelen. Utóápolási termékeink a kedvező ára és az elegáns csomagolás révén könnyen eladhatók.

Helia-D Professional termékek

simplepay_hu