Helia-D Hidroabráziós készülék

Raktárkészlet: NINCS
Hidroabráziós készülék

A hidroabráziós készülék a nagysebességű ultrahangos vízporlasztás fizikai jelenségére épül. Hámlasztó hatása igen erőteljes, a bőrrel mégis kifejezetten kíméletes, folyamat során a pórusok is hatékonyan tisztulnak.

Helia-D Professional
Készülék
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Peelingező funkció

A peelingező hatás mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej másodpercenként több tízezer rezgést végez,így a nedvesített bőrfelületre való érintésekor porlasztja a vizet. A vízcseppek - mint mikro-robbanások - segítik leválasztani az elhalt szarulemezkéket, felületi szennyeződéseket, mirigyváladékot, és bomlástermékeket.

Hatóanyag bejuttató funkció

Mivel az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja élénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő. Ez az állapot megfelelő előfeltétele az öregedéssel járó bőrtünetek kezelésének. Ezenkívül az ultrahang fokozza az anyagcserét, serkenti a nyirokkeringést, így a hatóanyagok a bőr sokkal mélyebb rétegeibe is képesek felszívódni.

Lifting funkció

Az ultrahang rezgésnek köszönhetően létrejön a mikro-masszázs. Vékony felhámú területek esetén – mint például szem és száj környéke – a lifting funkció finom precíz hullámaival javíthatunk a bőr tónusán, miközben fokozódik a hatóanyagok felszívódása.

Adatok
Admin megjegyzés
Áremelkedés 2021.12.08 29990, 2023.04.11 33137<35457; 2023.07.01 <32990
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
TPKGEP4
Tömeg
300 g/db
simplepay_hu