WEBINAR

BEVEZETÉS A HELIA-D PROFESSIONAL VILÁGÁBA – A HDP AKADÉMIA KÖVETKEZŐ INGYENES WEBINARJA

DÁTUM: 2024. június 3.

IDŐTARTAM: 19:00-19:45

HELYSZÍN: ZOOMKedves kozmetikusok és szépségszalon tulajdonosok!

Elérkezett a Helia-D Professional Akadémia következő állomása. Nagy sikerrel zártuk legutóbbi webinar kurzusunkat, így szerettünk volna egy újabb alkalommal kedveskedni nektek, amikor lehetőségetekben áll bepillantani működésünkbe, illetve újabb tippeket és módszereket elsajátítani, saját vállalkozásotok fellendítésének érdekében. 

 

Mire lehet számítani?
Egy órás ingyenes webinárumunkon három programpont mentén haladunk majd, válaszokat adunk kérdéseitekre is, segítséget nyújtunk kiaknázni az előttetek álló lehetőségeket és professzionalizálni vállalkozásotokat. Ráadásul a résztvevőknek meglepetéssel is készülünk.

 

Az online előadást Hermann Mónika kozmetikus mester, professzionális szépségterapeuta, aromaterapeuta, szakoktató, tanár, a Helia-D Professional szakoktatója tartja.

Programok:


19:00-19:20 Fedezd fel a Helia-D Professional világát!
A hazai márka, amely ötvözi a tradíció és innováció jegyeit. A Helia-D Professional szakmai oktatója, Hermann Mónika bemutatja a márka történelmét, mesél a kiemelkedő terméksorozatokról és a termékfejlesztésről is. Igazi kulisszatitkok egy szakértőtől

19:20-19:30 Hogyan épül fel képzési rendszerünk?
A Helia-D Professional nemcsak prémium minőségű termékeiről, de szolgáltatásairól is híres. Szakoktatónknak köszönhetően első kézből ismerkedhetsz meg különleges masszázstechnikákkal és gyakorlati képzéseinkkel.

 

19:30-19:45 Hogyan épül fel referencia szalon program?
Bemutatjuk referenciaszalonunkat, programunkat, illetve a jövő kozmetikusainak nyújtott kedvezményes ajánlatainkat.

 

A webinariumon részt vevő vendégek között 50 000 Ft értékű Helia-D Professional termékcsomagot sorsolunk ki. További 25% kedvezményt biztosítunk az ismertetett kezelési protokollra, illetve egyszeri, 30%-os kedvezményt adunk minden tanulónak csomag vagy vizsgacsomag rendelése esetén.

 

Ahhoz, hogy részt vegyél az ingyenes webináriumon, nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi címen: 

REGISZTRÁLOKSzeretettel várunk minden leendő és végzett kozmetikust, akik meg szeretnének ismerkedni a Helia-D Professional különleges világával, és céljuk, hogy vendégeiknek különleges, élményekben és hatóanyagokban gazdag masszázstechnikákat és kezeléseket tudjanak nyújtani.

simplepay_hu